top of page
Transparantlogo.png

Argenta Triatlon Izegem Centrum

Als één van de oudste triatlonclubs van het land en organiseren we al ruim 30 jaar competitieve wedstrijden!

Onze stadstriatlon, de Argenta Triatlon Centrum Izegem, vindt dit jaar plaats op 18 mei 2023.

Kwarttriatlon

De wedstrijd bestaat uit 1000m zwemmen in het kanaal Roeselare-Leie, 40 km fietsen en een 10 km lange loopproef door de straten van Izegem. Deze wedstrijd kan ook afgewerkt worden in TRIO.

433A9696_edited.jpg
_NVE6390_edited.jpg

Jeugdtriatlon

Dat jeugd belangrijk is voor NXTplan-JODA-ITC hebben we al meerdere malen bewezen. Vorig jaar nog organiseerden we het Belgisch Kampioenschap Jeugdtriatlon. Ook dit jaar organiseren we opnieuw een topwedstrijd voor de verschillende jeugdreeksen (Jeugd C, B, A & Junioren). Zwemmen doen ze in het kanaal Roeselare-Leie, het fietsen en lopen doen ze in de straten van Izegem centrum.

TRIO Kwarttriatlon

De wedstrijd bestaat uit 1000m zwemmen in het kanaal Roeselare-Leie, 40 km fietsen en een 10 km lange loopproef door de straten van Izegem. Je vormt een team van 3 atleten waarbij elke atleet 1 discipline voor zich neemt.

433A9999_edited.jpg

Wedstrijdsponsors

Naast de onnavolgbare inzet van onze talrijke vrijwilligers, mochten wij altijd rekenen op de steun van talrijke sponsors, waarvoor dank. We durven ook dit jaar opnieuw jullie steun vragen om onze organisatie waar te kunnen maken en Izegem weer een prachtige sportieve hoogdag te bezorgen!

bottom of page