top of page
TVH-TRIATLON_WHITE.png

Als één van de oudste triatlonclubs van het land en organiseren we al ruim 30 jaar competitieve wedstrijden!

Onze stadstriatlon, de TVH Triatlon & Aquabike, vindt dit jaar plaats op 9 mei 2024.

KWARTTRIATLON

De wedstrijd bestaat uit 1000 meter zwemmen in het kanaal Roeselare-Leie, 40 kilometer fietsen en een 10 kilometer lange loopproef door de straten van Izegem. Deze wedstrijd kan ook afgewerkt worden in TRIO.

GVG-20230518-4806.jpg
_NVE6390_edited.jpg

JEUGDTRIATLON

Dat jeugd belangrijk is voor NXTPlan-JODA-ITC hebben we al meerdere malen bewezen. Vorig jaar nog organiseerden we het Belgisch Kampioenschap Jeugdtriatlon. Ook dit jaar organiseren we opnieuw een topwedstrijd voor de verschillende jeugdreeksen (Jeugd C, B, A & Junioren). Zwemmen doen ze in het kanaal Roeselare-Leie, het fietsen en lopen doen ze in de straten van Izegem centrum.

Timing:

Jeugd C - tbd

Jeugd B - tbd

Jeugd A & Junioren - tbd

TRIO KWARTTRIATLON

De wedstrijd bestaat uit 1000 meter zwemmen in het kanaal Roeselare-Leie, 40 kilometer fietsen en een 10 kilometer lange loopproef door de straten van Izegem. Je vormt een team van 3 atleten waarbij elke atleet 1 discipline voor zich neemt.

GVG-20230518-2947.jpg
433A6324.jpg

SWIM-BIKE / AQUABIKE

Nieuw in 2024 is de Swim-Bike formule waarbij de atleten 1000 meter zwemmen in het kanaal Roeselare-Leie en 40 kilometer fietsen in en rond het Izegemse stadscentrum.

WEDSTRIJDSPONSORS

Naast de onnavolgbare inzet van onze talrijke vrijwilligers, mogen wij altijd rekenen op de steun van talrijke sponsors, die wij enorm appreciëren.

Interesse om (ook) dit jaar bij te dragen en om onze organisatie waar te kunnen maken?

Laten we samen Izegem opnieuw een prachtige sportieve hoogdag bezorgen!

bottom of page