top of page

NXTPlan-JODA-ITC

De Izegemse Triatlonclub

Ongewoon dynamisch

EEN CLUB VOOR IEDEREEN!

NXTPlan-JODA-ITC is één van de oudste triatlonclubs van het land en organiseert al ruim 30 jaar competitieve wedstrijden waarvan onze kwarttriatlon, volgende editie op 29 mei 2025, onze bekendste is. De Izegemse Triatlonclub staat niet stil en blijft volop werken aan de toekomst van de triatlonsport in België, onze prachtige jeugdwerking is daar een mooi voorbeeld van.

Elk type atleet is welkom, zowel jongeren (vanaf 12 jaar), recreanten als de competitieve sporters. We bieden verschillende soorten van ondersteuning in functie van ieder niveau en elke ambitie. Ondanks de corona-perikelen houden we ook in 2024 onze ruim 200 leden samen, 200 prachtige atleten!

Meer info? Check dan zeker eens onze infobrochure!

DSC06609.jpg
DSC06510.jpg

HET TEAM ACHTER DE CLUB

Onze Club wordt door tal van enthousiaste vrijwilligers ondersteund en gedragen. Heel wat taken zoals het leiden van de club maar ook het organiseren van de trainingen en wedstrijden vullen bij deze toppers een groot deel van hun dagelijkse agenda. We kunnen hun inzet dan ook niet genoeg in de kijker plaatsen!

Onze club bestaat uit een bestuurskern die het dagelijkse bestaan van de club verzekeren. Een sportieve cel voor begeleiding van ons topteam maar ook voor het opmaken van onder andere algemene schema's voor de clubleden en het organiseren van de clubtrainingen. Tot slot is er ook de werkgroep, onder leiding van Bart Vanpoucke, de harde kern achter alle evenementen. Zij organiseren niet alleen de Argenta Triatlon Izegem Centrum maar bijvoorbeeld ook het jaarlijkse ontbijt, clubkampioenschap en zoveel meer.

Voorzitter: Frank Bruyneel

Secretaris: Tom Veranneman

Financieel: Bo De Riemaecker

Bestuur: Jonas Lybeer, Kurt Debouck, Franky Verfaillie, Bart Demeulenaere, Brecht Gravensteyn, Lode Mattelin & Wouter Blondeel

bottom of page