top of page

persbericht: Izegem – 7 mei 2024

Boplan: Exclusieve Veiligheidspartner van
TVH Triatlon Izegem op 9 mei

boplan2.jpg

Boplan, een toonaangevende naam in de sector van veiligheidsoplossingen, heeft met trots aangekondigd dat het de exclusieve en officiële veiligheidspartner zal zijn tijdens de TVH Triatlon Izegem, die plaatsvindt op 9 mei 2024. De samenwerking bevestigt Boplans toewijding aan veiligheid en haar betrokkenheid bij sportevenementen in de regio.

Met bijna 900 atleten die deelnemen aan de verschillende formules van de triatlon, belooft het evenement een spektakel te worden. De deelnemers zullen strijden in vier verschillende disciplines, waaronder de Just for Fun Triatlon (350m zwemmen, 10km fietsen, 4km lopen), de Kwart- en Trio-triatlon (1km zwemmen, 40km fietsen, 10km lopen), en de SwimBike (1km zwemmen, 40km fietsen).

De TVH Triatlon Izegem verwacht zoals voorgaande edities opnieuw een groot aantal toeschouwers op de 32ste editie van het evenement.

Boplan, met haar leuze "Ready for impact", is verheugd om haar expertise op het gebied van veiligheid te kunnen inzetten tijdens dit sportevenement. Door het leveren van hoogwaardige veiligheidsoplossingen draagt Boplan bij aan de bescherming van deelnemers, de duizenden toeschouwers en alle andere betrokkenen.

Voor meer informatie over Boplan en haar innovatieve veiligheidsoplossingen, kunt u terecht op www.boplan.com.

Boplan_color_no background_Tagline black.png
bottom of page